Restaurant in Muiderberg

Herbergh de Echo in Muiderberg is zeven dagen per week geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Kom proeven van onze verrassende en gevarieerde menukaart. Bij lekker weer zit je heerlijk op ons ruime terras. Binnen hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer waar iedereen zich welkom voelt. Genieten van een uitgebreid diner, een snelle maaltijd of ‘gewoon’ een drankje aan de bar: het kan allemaal.

Centrale ontmoetingsplaats

Naast een gezellig restaurant, is Herbergh de Echo ook echt een centrale ontmoetingsplaats in het dorp. Regelmatig organiseren wij dan ook gezellige avonden.

Pubquiz
Maandelijks organiseren wij een leuke pubquiz. Informatie over data, tijden en opgeven vind je regelmatig op onze Facebookpagina. Like onze pagina om op de hoogte te blijven!

Table d’hotes
Regelmatig hebben wij gast chefs die op maandagavond koken volgens het  'Table d'hotes' concept, op z'n Hollands gezegd, eten wat de pot schaft.  Een heerlijke maaltijd voor een betaalbare prijs waarbij iedereen kan aanschuiven. Reserveren is gewenst, maar niet noodzakelijk! 

Pizza’s
Onze pizza’s maken wij zelf van verse producten. Deze worden ambachtelijk bereid in onze echte pizzaoven. Een overzicht van onze lekkere pizza's vind je op de menukaart

Bezorgen en afhalen

Je kunt de pizza’s ook bij ons afhalen of thuis laten bezorgen. Afhalen en laten bezorgen kan dagelijks tussen 17.00 en 21.30 uur.

> ons afhaal- en bezorgmenu